• fu'a

Lisi Tau taugofie mo oloa fa'apitoa a le OEM mo vaega viliina

O loʻo faʻalauteleina e Taiwan faʻasalaga faasaga ia Rusia ma Belarus, o le tala lea a le Matagaluega o le Tamaoaiga a Taiwan i le Aso Lulu, ma faʻaopoopo mai o loʻo taumafai e taofia atunuu e lua mai le faʻaaogaina o oloa faʻatekonolosi a Taiwanese mo le militeri pe a osofaʻia e Moscow le Ukraine.
Faatasi ai ma le aafiaga vave, ua faasaina e Taiwan le auina atu i fafo o nisi o vailaʻau i Rusia ma ana paaga, e aofia ai ricin, conotoxin, botulinum toxin, nitrogen trifluoride, ammonium nitrate, tributyl phosphate ma nitric acid, faapea foi ma Nu. 304 ma 316 stainless steel, le matagaluega. fai mai..
O faʻasalaga faʻalautele e faʻatatau foi i oloa faʻainisinia, e aofia ai le faʻaogaina o numera komepiuta (CNC) masini masini, nofoaga autu o masini, CNC grinders, EDM machines and controllers, o le tala lea a le matagaluega.
O mea faigaluega eseese mo le faamalosia o tulafono e pei o laau, lima lima, filifili vae ma fusi sa aofia ai foi i totonu o le lisi lata mai o le fa'asa o fafo.
O le faʻatapulaʻaina o le faʻasaina e mulimulitaʻi faʻasalaga i luga o komepiuta ma faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga oloa, masini, lasers ma aerospace oloa na faʻalauiloaina ia Aperila ma Me i le tausaga talu ai, o le tala lea a le lipoti.
Na faʻaopoopo e le matagaluega, o le faʻalauteleina o loʻo ogatasi ma faʻatapulaʻaina o loʻo tuʻuina atu e faiga faʻa-temokalasi tutusa e pei o le Iunaite Setete ma le Iuni a Europa.
Ina ua maeʻa le osofaʻiga a Rusia i le aso 24 o Fepuari, na faʻamalosia ai e le malo le faʻatonutonuina o oloa faʻatau atu a Taiwan i Rusia ma Belarus e tusa ai ma le Wassenaar Arrangement e pulea ai le auina atu i fafo o auupega masani, oloa faʻaoga lua ma tekinolosi.
O le Wassenaar Arrangement na faʻatūina i le 1996 e faʻalauiloa ai le saogalemu faʻaitulagi ma faʻavaomalo ma le mautu e ala i le sili atu le manino ma le tali atu i le fesiitaiga o lima masani, oloa faʻaoga lua ma tekinolosi.
I le faaiuga o le tausaga talu ai, na faia ai e le matagaluega ni fonotaga ma faʻalapotopotoga faʻapisinisi i totonu o le lotoifale ma tagata faʻatau atu a Taiwan ma tagata faʻatau tetele i Rusia ma Belarus e faʻatalanoa ai le manaʻomia o nisi faʻasalaga i atunuu uma e lua.
O le Ofisa o Fefaatauaiga i fafo ma le Taiwan Foreign Trade Development Council, o se vaega o fefaʻatauaʻiga na faʻatupeina e le malo, na faʻafesoʻotaʻi tagata faʻatau atu a Taiwan o le a aʻafia i le faʻasalaga fou ma ofo atu e fesoasoani ia i latou e faʻaitiitia aʻafiaga o faʻatapulaʻa fou.
Na unaʻia e le matagaluega le au faʻatau atu Taiwanese ina ia usitaʻia tulafono ma aloese mai le faʻatau atu o mea faʻasaina talu ai nei i Rusia ma Belarus.
O fa'atauga a Asia na pa'u i le Aso Faraile a'o fa'amauina e le Wall Street benchmark lona pa'u tele i totonu o le fa vaiaso ona o le le fiafia o le aufaipisinisi i fa'amaumauga o tau maualuga atu nai lo le fa'amoemoeina.Na pa'ū foi tau o suauʻu ma US i le lumanaʻi ina ua paʻu le S&P 500 i le 1.4% i le Aso Tofi ina ua maeʻa tala e faʻaitiitia le tau o le tamaoaiga nai lo le faʻamoemoeina o le tamaoaiga.O lea e toe faʻaalia ai le lipoti a le CPI i le amataga o lenei vaiaso, lea na fai mai e le o faʻaitiitia le tau o le tamaoaiga i se taimi vave pe sologa lelei e pei ona faʻamoemoeina.O fa'atauga ua fesuisuia'i i le va o tupe mama ma tupe leiloa talu ai nei i le lotolotoi o popolega.
O le tala na paʻu i le ono-vaiaso le maualuga i luga o le ato o tupe i le Aso Faraile ona o le aufaioloa e faʻamaonia le Federal Reserve o le a siitia tului e sili atu nai lo le mea na faʻamoemoeina muamua ma mo se taimi umi a o tauivi le faletupe tutotonu i le maualuga o le tau aʻo tumau pea le malosi o avanoa faigaluega..O le faletupe tutotonu a Amerika masalo sa tatau ona siitia soo tului nai lo le amataga o lenei masina, na fai mai ai le au ofisa Fed e toalua i le Aso Tofi, lapatai mai o le faateleina o tau o nonogatupe e taua tele i le aumaia o le tau i lalo i le tulaga manaomia.O faletupe tetele o loʻo faʻatupulaʻia o latou faʻamoemoega mo se siʻitaga o tului.Goldman Sachs
"Faʻaaliga Eseese": Fai mai le kamupani o ana fuafuaga o lona uiga o le faʻatagaina o galuega e ono le ioe i ai isi, e ui lava o le a faʻatapulaʻaina mea e mafai e tagata faʻaoga ona faʻaogaina pe a galue e faʻatalanoa atu popolega e uiga i le faʻaituau AI (AI).O le amataga o San Francisco, lea e faʻatupeina e Microsoft ma faʻaoga e lagolago ai ana tekonolosi fou, fai mai o loʻo galue e faʻamaluluina faiga faʻapolokiki ma isi faʻaituau, ae e manaʻo foi e faʻafeiloaʻi le tele o manatu eseese."O lona uiga o le faʻatagaina o faiga faʻapitoa e mafai e isi (e aofia ai ma i tatou lava) ona tetee malosi i ai," o le tala lea a le blog post, e fautuaina ai le faʻatulagaina o se auala agai i luma.Peitaʻi, “o le a iai pea ni tuaoi.”
A o faʻaitiitia le numera o faʻamaʻi pipisi o le COVID-19 ma ua sauni le malo e faʻamama atili tapulaʻa femalagaaʻi ma tulafono faʻapipiʻi matapulepule, o le a faasolosolo malie le toe faʻaleleia o pisinisi tafafao maimoa a Taiwan i lenei tausaga ma toe foʻi i tulaga aʻo leʻi oʻo i le COVID i le tausaga fou.-19.Fai mai le Ofisa o Tagata Tafafao Maimoa, o le toe faʻaleleia o turisi ua faʻamaonia mo le taimi muamua e ala i le malosi o faʻasalalauga i faletalimalo i le lotoifale i le 10-aso Lunar New Year i le lotolotoi o le siʻitia o turisi i totonu o le atunuʻu.Ole Aso Gafua a sau e toe fa'ate'aina ai la'ei totonu ole fale, se'i vagana ai nofoaga ole soifua maloloina ma fale tausi soifua.felauaiga lautele ma isi nofoaga ua filifilia, aua


Taimi meli: Feb-21-2023